Een leuke personeelsuitje in Amsterdam

Voor mijn collega’s en mij, moest ik iets leuks gaan verzinnen wat wij met z’n allen konden gaan doen. Daarom zocht ik op het internet naar¬†personeelsuitje Amsterdam in. Veel ideeen kwamen voorbij maar geen een sprak mij echt aan wat wij in team verband zouden kunnen doen. Ook de leeftijden verschillen bij ons op kantoor en iedereen moet het wel leuk en kunnen doen. Toen ik op de website van Louise Marius kwam zag ik dat je, bij deze onderneemster, Balfolk workshop kon huren. Dit leek mij echt iets voor ons allemaal en boekte dit dan ook bij deze onderneemster voor mij en mijn collega’s.

Veel gelachen en leuk om te doen

Tijdens het personeelsuitje in Amsterdam hebben wij dankzij Louise Marius een top dag gehad. Het Balfolk workshop was echt hilarische, uniek en vooral de teambuilding was aanwezig. Het muziek die zij gebruiken voor deze dans is volk muziek. Gelukkig deden al mijn collega’s mee en vond iedereen het een heel leuk idee van mij. de kosten waren ook laag en na het dansen zijn wij dan ook met z’n allen uit eten gegaan. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog.