mei 25, 2024

Een management coaching gevolgt

Omdat ik een management coaching hebt gevolgd bij Clarity Coaching, is mijn communicatie met de medewerkers echt veel beter geworden. Ook heb ik geleerd om mijn eigen te verbeteren in het functioneren als manager. Toen ik mij had opgegeven voor deze “opleiding” kreeg ik de werkwijze te horen. Eerst krijg je een kennismakingsgesprek wat ongeveer een half uurtje duurt. Zo kan deze onderneming zien of er een klik is en vertelt zij jouw hoe de samenwerking zou worden. Ook krijg je dan te horen wat de kosten zouden worden als jij hier verder mee wilt gaan. Zo krijg je vijf gesprekken van twee uur. Hierdoor krijg je meer helderheid.

Heel prettig om met iemand te praten

Wat ik vooral heel prettig vond van mijn management coaching is dat ik met iemand kon praten die geen menig had en mij liet uitpraten. Hierdoor kreeg ik vrij snel een eigen inzicht in wat er verkeerd ging bij mij. Niet alleen voor deze training kan jij terecht bij Clarity Coaching, maar ook voor:

  • management en leiderschap
  • persoonlijke effectiviteit
  • communicatie
  • coaching
  • presentatie

Kijk anders voor meer informatie op de website van deze onderneemster. Ook voor referentie’s kan jij bekijken op de website.