valbeveiliging

Hier kocht ik goede valbeveiliging

Noodzaak

Goede valbeveiliging is onmisbaar wanneer je op grote hoogte aan het werk gaat. Zelf ben ik glazenwasser en weet ik welke gevaren er schuilen hierin. Niet alleen kun je naar beneden vallen, maar je kunt zelfs met een harnas jezelf ernstig verwonden. Daarom is het van belang om ook te zorgen dat het tuigje goed zit, want deze zorgt er uiteindelijk voor dat jij stevig vast zit. Daarnaast is het ook handig om precies te weten hoe jij alles kunt gebruiken. Zo kom jij namelijk ook makkelijk boven, wat ook handig is natuurlijk. Tot voor kort wist ik niet eens dat het verplicht was om hier gebruik van te maken, maar daar ben in inmiddels achter. Het is namelijk zo dat het boven de 2 meter noodzakelijk is en daaronder ook aangeraden. Zelfs wanneer je niet heel hoog bezig bent, kun je jezelf nog lelijk toetakelen.

Aanrader

Mocht jij ook op zoek zijn naar valbeveiliging van de beste kwaliteit, dan raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen op de site van G4s safety solutions. Zij  hebben namelijk verschillende merken in hun assortiment die allemaal even goed zijn. Daarnaast zijn ook de prijzen en de service erg goed. Zo had ik een aantal vragen hierover en werd mij daar goed antwoord op te geven. Uiteindelijk heb ik daarom ook hier een bestelling geplaatst en had ik deze al na 3 werkdagen in huis. Er zit lang garantie op, dus ik hoef mij er geen zorgen over te maken dat ik op korte termijn weer een nieuwe moet aanschaffen.