juni 24, 2024

Hoe belangrijk zijn YouTube-abonnees?

Als je een YouTube kanaal wil, dan wil je dat het succesvol is en uitgroeit tot een enorm kanaal. Misschien wil je dit omdat je beroemd wilt worden op YouTube of misschien voor het kleine bedrag dat je elke maand uit advertenties haalt. Hoe dan ook, een van de belangrijkste manieren waarop mensen het succes van een YouTube-kanaal meten, is het aantal abonnees. In dit artikel zal ik ingaan op mijn gedachten over hoe belangrijk YouTube-abonnees zijn.

Is het gewoon een nummer of iets meer?

Mensen meten het succes van YouTube-kanalen op basis van het aantal abonnees dat ze hebben. Over het algemeen kun je zeggen dat dit een goede manier is om succes te meten. Hoe meer YouTube-abonnees, hoe meer weergaven, hoe meer advertentie-inkomsten en betere inhoud.

Focus op ranking

Als je net begint, tellen abonnees enorm. Er zijn een aantal belangrijke voordelen van het hebben van een enorme lijst met abonnementen, maar de reden dat mensen een hoop abonnees hebben, is omdat ze hun aandacht hebben gericht op het kijken van mensen naar hun video’s. Het aantal abonnees maakt echter niet uit wanneer je begint. Richt je erop dat je video’s hoog gerangschikt staan ​​in Google en YouTube. Dan komen de abonnees vanzelf.

De voordelen van abonnees

Als je je gaat concentreren op het rangschikken van je video’s dan zal dit je de abonnees geven die je wilt, maar dit artikel zou niet compleet zijn als ik niet de voordelen van een groot aantal abonnement zou delen. Als je op enig moment lid bent geweest van YouTube, heb je je waarschijnlijk ingeschreven voor een paar kanalen. Als je je eenmaal abonneert op een kanaal, zie je dan niet overal kanaalvideo’s? YouTube is dus aan het werk om je inhoud te laten zien waarvan ze denken dat je erin geïnteresseerd bent, gebaseerd op het klikken op de kleine rode subscribe-knop.

Laten we nu eens kijken naar het perspectief van de kanaaleigenaar. Iemand klikt op de abonneerknop en YouTube adverteert je kanaal voor jou. Zodra mensen die lid zijn van je kanaal je video’s automatisch op hun startpagina plaatsen, verzendt YouTube e-mailupdates wanneer je nieuwe inhoud uploadt.

Wat betekent dat voor jou?

Ik zei dat je je geen zorgen hoeft te maken over het aantal abonnees en vertelde je vervolgens over de grote voordelen van het hebben van abonnees. Laat het duidelijk zijn, wanneer je begint, heb je een laag aantal abonnees. Als je gefocust bent op het tellen van abonnees, word je erg teleurgesteld. Je kunt mensen niet de abonneerknop laten raken! Richt je op het binnenhalen van verkeer naar je video’s op basis van rankings binnen YouTube en Google.

Korte samenvatting

Oke, het is nu duidelijk dat je zo veel mogelijk abonnees wilt hebben, want het gaat je een heleboel opleveren. Er is nog een snelle methode en dat is door Youtube abonnees kopen. Deze methode werkt fantastisch en wordt zelfs door grote bekende en minder bekende artiesten gedaan om hun kanaal een goede boost te geven. Het resultaat is dat er nog meer natuurlijke abonnees, views, likes, en reacties bijkomen, door de simpele reden dat het kanaal veel interessanter overkomt. Kopen dus!