Hoogwaardige enkelvoudige zelfklevende etiketten

Als bedrijf is het belangrijk om je te onderscheiden van de concurrent. Een voor de hand liggende manier om dit te doen, is door gebruik te maken van een flitsende verpakking. Hierdoor valt je product meteen op en bestaat er een grote kans dat het er een stuk aantrekkelijker uitziet. Je geeft gemakkelijker meer schwung aan je product door gebruik te maken van enkelvoudige zelfklevende etiketten. Bij Qdentify zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van deze stickers en kunnen we met onze apparatuur uw stickers precies zo vormgeven zoals jij dat wilt.  

Eigen ontwerp mogelijk

Want je wilt natuurlijk wel dat het etiket herkenbaar is en precies past bij jouw product. Bij Qdentify denken we graag met je mee. Bij het bestellen van enkelvoudige zelfklevende etiketten kun je bij ons keuze maken uit verschillende materialen en designs. Zo kun je kiezen uit glanzend papier, mat papier, PP, PET of bijvoorbeeld afneembaar papier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je een keuze hebt gemaakt wat betreft papier drukken we hier maar al te graag je eigen, persoonlijke design op af. Voor je het weet heb je een unieke sticker op rol in handen.

In zowel lage als hoge oplages verkrijgbaar

Of je nu een groot of klein bedrijf bent, bij ons kun je altijd terecht. Wij drukken de enkelvoudige zelfklevende etiketten namelijk zowel in grote als in kleine getalen voor je af. Bij Qdentify leveren we namelijk maatwerk en voldoen we graag aan jouw verwachtingen. Heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan een eigen design en wil je gewoon een grote hoeveelheid blanco etiketten bestellen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren ze op A4-vellen of zigzag gevouwen, maar net wat jou het beste uitkomt. Onze stickers worden voornamelijk veel gebruikt in de automotive-, chemische-, pharmaceutische en metaalindustrie.