oktober 23, 2021

Horeca parasols voor iedere ondernemer

Voor de ondernemers die een eigen horeca zaak hebben heb ik nu een leuke tip. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Horeca parasols. Een goede vriend van mij en ik zijn laatst wezen uiteten bij een restaurant aan het strand van Scheveningen. We waren hier in de buurt dus we dachten even lekker een hapje doen voor dat we naar huis gingen. Het was een heel goed restaurant we hebben er zeker genoten van het eten alleen het had een groot nadeel. Waar volgens mij veel restaurants en cafés mee kampen. Namelijk gebrek aan beschutting.

Hoe kan je dit voorkomen

1

Aangezien wij buiten zaten en het opeens begon te regenen zijn we naar binnen gegaan. Dit was echter niet nodig geweest als de eigenaar ban dit restaurant een aantal Horeca parasols had geplaatst. Dit was erg vervelend al onze borden moesten namelijk weer naar binnen en we moesten zelf ook verhuizen. Dit was wel balen aangezien we toch liever in de frisse lucht zitten. Vandaar dat ik dus dit artikel schrijf om ondernemers op de hoogte te stellen van waar je deze parasols kan bestellen. Ik heb onderzoek gedaan en de website van Xterior bleek heel goed te zijn.