juni 24, 2024

Opleiding basiskennis boekhouden

Deze opleiding leert je hoe je om kan gaan met een administratie. Je krijgt een helder inzicht in de verschillende boekhoudtechnieken, op een eenvoudige en efficiënte manier gepresenteerd. Na deze drie maanden durende opleiding weet je precies waar je over praat op het gebied van de boekhouden. Je bent klaar om aan de slag te gaan binnen een bedrijf dat bij jou past! Het is een functie met een grote kans op de arbeidsmarkt, omdat er heel veel vraag naar is. Ieder bedrijf heeft immers te maken met boekhouding.

Eén les per week

De opleiding bestaat uit één drie uur durende les per week. Na drie maanden kan je met je diploma op zak, op zoek naar jouw ideale baan. Voor iedere cursist stellen wij een laptop beschikbaar, omdat om kunnen gaan met de computer een belangrijk onderdeel is van dit beroep. We staan je bij terwijl jij je vaardigheden ontwikkelen, en voorzien je van de nodige kennis. De opleiding is ook aan te raden voor mensen met een andere functieomschrijving, aangezien bijna iedereen wel eens te maken krijgt met boekhouding.

Schrijf je in

Wil jij over drie maanden al een erkend diploma hebben op het gebied van boekhouding? Wil jij alles weten op dit gebied en je vaardigheden ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding en volg de lessen op één van onze 50 leslocaties. Altijd iets bij jou in de buurt! Wanneer je nog meer informatie wil kan je altijd vrijblijvend onze brochure aanvragen.