mei 25, 2024
huur een container

Opslagcontainer huren bij zelfbouwcontainer

Heeft u interesse in het huren van een opslag container en woont u in Nederland of België? Neem dan nu een kijkje op de website van zelfbouwcontainer waar u met de laagste prijsgarantie een opslag container kopen of huren. Of u nou een opslag container wil huren in Arnhem, Tilburg, Amsterdam of Utrecht, zelfbouwcontainer zal ervoor zorgen dat elke bestelling in Nederland en België op tijd bij u deur staat.

Een opslag container huren bij zelfbouwcontainer, hoe werkt dat?

Het huren van een opslag container kan snel en gemakkelijk via de website van zelfbouwcontainer. Op de homepage van de website is een kopje huren te vinden. Wanneer u hierop klikt wordt u meteen doorverbonden met de huurpagina van zelfbouwcotainers. Op deze verhuurpagina zullen verschillende opties voor u openliggen. Zo kunt u ervoor kiezen om een opslagcontainer voor meer dan een jaar te huren, wat ervoor zorgt dat de maandelijkse huurkosten lager zijn. Wanneer ervoor wordt gekozen om een container voor korte tijd te huren zal de maandelijkse huurprijs hoger zijn. Voor exacte prijzen kunt u kijken op de website of kan er contact worden gemaakt met zelfbouwcontainer.

Zelfbouw container

Opslagcontainer huren Amsterdam

Bij zelfbouwcontainer bezorgen wij de opslag containers door heel Nederland en België. De chauffeurs rijden elke dag in en uit bij de zaak om containers af te halen en weer te lossen. Wanneer u een opslag container besteld bij zelfbouwcontainer voor het huren of kopen zal direct de bestelling worden opgemaakt. U woont bijvoorbeeld in Amsterdam en hebt een set 2×2 containers nodig. Wanneer de bestelling binnen is zullen we direct de 2×2 opslag containers inladen en opsturen naar de gewenste locatie. Onze chauffeurs rijden vaak een vaste route dus als u een keer ver weg gelegen bent is het altijd handig eerst even naar de zaak te bellen zodat we kunnen kijken wanneer het de chauffeur het beste uitkomt.

De specificatie van de opslag containers van zelfbouwcontainer

De opslag container van zelfbouw container is gemaakt van de allerbeste kwaliteit staal.. De opslag containers zijn allemaal uitgerust met 2 jaar antiroest garantie en de meeste keurmerken van alle containers in de container business. De opslag containers van zelfbouwcotainer kunnen worden besteld in verschillende afmetingen. De kleinste opslag container in ons assortiment is de 2×2 container. Door de kleine afmetingen van deze container is deze container ideaal geschikt voor om hem neer te zetten op plekken met weinig ruimte. De grootste container die we op dit moment aanbieden op onze website is de grote 6×2 container. Deze opslag container wordt ook wel een zeecontainer genoemd. Deze container heeft zijn naam te danken aan het feit dat dankzij de grote afmetingen deze container vaak wordt gebruikt op vrachtschepen voor het vervoeren van goederen.

Opslagcontainer kopen bij zelfbouwcontainer, maar waarom?

Uw opslagcontainer kopen doet u bij zelfbouwcontainer. Maar waarom? De reden daarvoor is dat de opslagcontainer van de laagste prijsgarantie is voorzien maar wel over een zeer hoge kwaliteit beschikt. Zo is de opslagcontainer voorzien van 2 jaar anti-roest garantie en bij de mogelijkheid in kleur is deze zelfs 5 jaar. In kleur hoor ik u al denken. Jazeker in kleur, de opslagcontainers van zelfbouwcontainer zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Dus naast een hoge kwaliteit opslagcontainer heeft u dan ook een hele stijlvolle container. Dit maakt het dat u de opslagcontainer vrijwel overal kwijt kan zonder dat de container heel erg buiten de boot valt. Ideaal voor als u de opslagcontainer kwijt wilt in uw tuin. Verder is er de mogelijkheid de opslagcontainer op locatie te laten leveren. Zo heeft u zonder moeite uw opslagcontainer op de stoep. Een container kopen Rotterdam doet u dus bij Zelfbouwcontainer. Verder is de opslagcontainer demontabel. Wat dat inhoudt wordt verder uitgewerkt in deze blog.

container huren

Opslagcontainer kopen marktplaats, handig of niet?

U kunt natuurlijk uw opslagcontainer kopen op marktplaats, maar is dit nou wel zo handig? De keuze ligt natuurlijk altijd bij uzelf maar vaak zijn de containers van marktplaats al gebruikt en zitten er geen garanties meer op. Uw betaalt dan wel een lagere prijs maar u heeft dan ook zeker lagere kwaliteit. Een opslagcontainer kopen doet u meestal toch voor een lange tijd. Daarom raad ik het u aan uw opslagcontainer bij Zelfbouwcontainer te kopen. U heeft dan 2 jaar anti-roestgarantie en bij een opslagcontainer in kleur zelfs 5 jaar garantie. Ook biedt Zelfbouwcontainer natuurlijk de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u een goede kwaliteit opslagcontainer tegen de laagste prijs heeft.

Het grote voordeel aan de containers van zelfbouwcontainer is dat elke opslagcontainers demontabel is, en dus makkelijk in en ook weer uit elkaar kan worden gehaald. Heeft u interesse in het huren of kopen van een demontabele container? Neem dan nu contact op met de website van zelfbouwcontainer of kom een keer langs op de zaak in Rotterdam.

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl

Laagste prijsgarantie

Bestel nu

Neem contact op

Vraag offerte aan