oktober 23, 2021

Promopen heeft speciale luxe pennen die u kunt laten bedrukken!

Bent u op zoek naar luxe pennen om te laten bedrukken of om te bestellen zonder bedrukking? Bij Promopen bent u aan het juiste adres. Naast onze budget, metalen en design pennen verkopen wij verschillende soorten luxe pennen. Wij vinden het milieu ook erg belangrijk, daarom hebben wij naast onze normale penne ook duurzame pennen.

De luxe pennen van Promopen

Bij Promopen verkopen verschillende soorten luxe pennen. Wij verkopen pennen met een pen- en highlighter kant. Deze pennen zijn handig voor het studeren of voor het werken met teksten. Wij hebben onder andere pennen met een stylus-functie, deze is te gebruiken op een beeldscherm met touchscreen functie. Daarnaast bestaat er ook een pen met een powerbank en een stylus. Deze pen in op te laden door middel van een USB kabel. Met deze pen kunt u uw telefoon, tablet, etc… opladen.  Een aantal van onze pennen zijn duurzaam. Wij verkopen een pen die gemaakt is van gerecyclede cd’s en een pen van gerecyclede cd hoesjes.

Contact

U kunt gerust contact opnemen met ons via het contactformulier op de website. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Naast onze website hebben wij ook een showroom. Deze showroom is gevestigd in Elst, provincie Gelderland. Als u er via de website niet uit komt welke pen voor u geschikt is, kunnen wij die u laten zien. Onze showroom ligt aan de Nijverheidsweg 33, 6662 NG te Elst. Wij hopen u te kunnen helpen met het bedrukken van uw pennen.