juni 24, 2024

Raamfolie laten aanbrengen, kan dat?

Wij willen graag raamfolie laten aanbrengen op onze bedrijfswagens. Hiermee zorg je er toch een stuk meer voor dat het wordt gezien door andere. Normaal gesproken rijdt het personeel in de standaard grijze bestelwagens. Op zich is daar niks mis mee hoor, echter vind ik het nogal kaal. Daar wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Al vrij snel zag ik dat het mogelijk is om raamfolie aan te brengen. Zowel op kantoor alsmede op de bedrijfswagens is dit mogelijk. Bovendien zijn de kosten die hiervoor wordt gehanteerd ook nog aan de lage kant.

raamfolie laten aanbrengen

De raamfolie laten aanbrengen door Luna Glass Tinting!

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Luna Glass Tinting. Dit bedrijf kan de raamfolie laten aanbrengen op een zeer goede wijze. Bovendien wordt het erg snel voor je gerealiseerd. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een afspraak te maken. Zo kon ik alles vertellen met wat ik graag wilde hebben. Uiteraard kreeg ik dan ook te horen of dat het mogelijk is. De mogelijkheden werden besproken en al vrij snel kreeg ik te horen dat dit geen enkel probleem was. De offerte werd opgemaakt en hier diende ik dan nog wel akkoord op te geven. De offerte heb ik goedgekeurd en de afspraak werd gemaakt wanneer de wagens naar dit bedrijf moest. Het eindresultaat is perfect en daar spreekt zelfs het personeel enthousiast over! Ik merk trouwens wel dat sinds wij de folie hebben aangebracht dat de klanten hier ook over spreken.