mei 25, 2024

Reïntegreren op de arbeidsmarkt

Het kan bij Fabius

Wanneer je wilt herintreden op de arbeidsmarkt krijg je wellicht te maken met tegenslagen. Veel bedrijven zijn op zoek naar iemand met ervaring of iemand die niet zo lang van de arbeidsmarkt is geweest. Toch is het goed mogelijk om te reïntegreren op de arbeidsmarkt. Bij Fabius kun je tal van opleidingen volgen waarbij geen vooropleiding is vereist. Dit betekent dat je gemakkelijk weer een baan kunt vinden terwijl je de basiskennis van een bepaalde functie tijdens de opleiding hebt geleerd.

Zo snel kun je reïntegreren op de arbeidsmarkt

Fabius biedt diverse opleidingen aan waarvoor je geen vooropleiding nodig hebt. Enkele voorbeelden hiervan zijn secretaresse, receptioniste, administratief medewerker en financieel administratief medewerker. Tijdens deze opleidingen wordt je opgeleid voor een specifieke functie en krijg je les van ervaren docenten. De kans op een baan na deze opleiding is groot: het gaat bijna altijd om functies waar zowel fulltime als parttime veel vraag naar is. Reïntegreren op de arbeidsmarkt wordt door Fabius een stuk eenvoudiger gemaakt. De lessen vinden plaats op een aantal locaties in Nederland: je krijgt les in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Een groot voordeel van een opleiding volgen bij Fabius is dat je praktijkgerichte lessen krijgt. De docenten hebben jarenlange ervaring in de branches en weten precies wat er in de praktijk van je verwacht wordt. Hierdoor beschik je aan het einde van de opleiding over de juiste informatie en kun je direct ergens aan de de slag gaan. Je kunt bij Fabius al direct beginnen met het reïntegreren op de arbeidsmarkt. Online kun je de een opleiding naar keuze zoeken en de bijbehorende leslocaties. Binnen een aantal maanden kun je je eerste diploma dus al halen. Daarna kun je eventueel nog een vervolgopleiding kiezen om je kennis nog verder uit te breiden.