juni 24, 2024

Tevreden over het webdesign dat in Nijmegen is uitgevoerd

Wanneer u op zoek bent naar webdesign Nijmegen, kijk dan eens op de website van Online Assistants. Toen ik hier op aanraden van een familielid heen ben gegaan voor een gesprek. Voelde ik al snel aan dat ik het juiste adres voor mijn bedrijf heb gevonden. Vriendelijk werd ik te woord gestaan en direct had de medewerker van dit bedrijf al door wat er met mijn website moest gaan gebeuren. Omdat mijn vorige website zo erg is verouderd en deze erg lang de tijd nodig heeft om te laden, zal de bezoeker snel weg klikken omdat de bezoeker zijn geduld zal verliezen. Tevens kreeg ik ook al snel te horen dat mijn website helemaal niet smartphone- proof was. Hierdoor loop ik dus ook de kans dat de bezoeker zijn aandacht verliest.

webdesign Nijmegen

Hier wordt er met je meegedacht

Dit webdesignbureau in omgeving van Nijmegen heeft mijn hele website gescand en een compleet nieuwe en frisse website voor mij neergezet. Deze is niet meer te vergelijken met de oude website. Dit bedrijf heeft de complete huisstijl terug laten komen en ook staan er goede en informatieve teksten op. Ook van mijn klanten krijg ik de complimenten over mijn website. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht ontbreken op dit blog. Voor elke onderneming is het namelijk van groot belang om een goede en functionele website te hebben. Niet alleen voor de klanten maar ook om hoog te scoren binnen Google. 

De mensen achter dit bedrijf hebben verstand van zaken en denken met je mee!

webdesign Nijmegen