mei 25, 2024
VDSTEENXXL

VDSTEENXXL

VDSTEENXXL is de winkel waar je alles kan krijgen zoals beschermingsmiddelen, maar ook netten, ladders en steigers. In Valkenswaard is deze shop te vinden. Woon je hier niet in de buurt, maar ben je wel nieuwsgierig wat hier allemaal te vinden is, neem dan een kijkje in de webshop. Want ook hier is het hele assortiment te bewonderen.

Ben jij op zoek naar een stevige ladder, of een steiger, ook dat is hier allemaal te vinden. Met een duidelijke foto en uitleg kan je per item bekijken of een ladder geschikt is voor de klus waar jij aan wilt beginnen.

VDSTEENXXL

VDSTEENXXL online bekijken

Ons huis stond al een tijd op de planning om gerenoveerd te worden. Niet door een erkend bedrijf, maar door mijzelf. Op deze manier kon ik wat geld besparen en het geheel naar eigen wens doen. Echter moest er nog wel het één en ander worden aangeschaft, voordat ik aan deze klus kon beginnen. Om te beginnen een steiger of een stevige trap. Want ik wilde graag de kozijnen aan de buitenkant schilderen. Via Je Steigertje heb ik zeer mooie trappen gezien, maar de keuze is op een steiger gevallen. Hiermee sta ik een stuk steviger en kan een groter stuk ineens verven.

De klus was bijzonder snel gedaan en daar was ik erg blij mee. Dankzij de vele attributen die ik via de bovenstaande website heb gekocht, is het allemaal perfect gegaan.