mei 25, 2024
Verzenddozen

Verzenddozen speciaal op maat laten maken

Als jij verschillende dingen moet opsturen, dan is het handig om de juiste verzenddozen in huis te hebben. Een bestelling is natuurlijk veel veiliger verpakt als hij in de juiste maat verpakking zit. Zo kan het product ook niet door de hele doos vliegen maar zit hij stevig en zal hij minder snel beschadigt raken. Zeker als webshop zijnde, is dit heel belangrijk. Uiteindelijk krijgt namelijk de klant het product binnen en als het in een lelijke of onveilige verpakking zit, zal die klant niet blij zijn. Het zou dan heel goed kunnen dat die klant niet nog eens bij jou webshop iets zal bestellen.

Doos

Verschillende soorten verzenddozen

Er zijn niet altijd verzenddozen beschikbaar in de juiste maat voor jou product. Daar liep ik zelf ook tegen aan toen ik mijn webwinkel startte. Daarom ging ik opzoek naar een bedrijf die hiermee kon helpen. Uiteindelijk kwam ik bij een goed bedrijf terecht die gespecialiseerd is in het maken van dozen op maat. Ik besloot om telefonisch contact met hen op te nemen. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde aan haar uit dat ik opzoek was naar dozen in een speciale maat.

Doos

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Ik gaf de maten van de verzenddozen door die ik nodig had voor de producten die ik verkocht in mijn webshop. De vrouw aan de telefoon zei dat zij dat zeker voor mij konden maken. Ik was blij om dat te horen. Een doos die hun maken heeft ook een vouwsluiting. Zo hoeft er geen lelijke tape meer aan de pas te komen als jij iets verstuurd. De samenwerking met het bedrijf gaat altijd heel erg soepel. Als ik zie dat mijn dozen weer bijna op zijn, dan geef ik dat aan hen door en dan maken zij weer een hele nieuwe lading voor mij.