april 23, 2024

Welk kassa systeem moet u hebben voor uw winkel?

Een nieuwe winkel, een nieuw kassa systeem, het hoort er allemaal bij is het niet? Wij hebben vorig jaar een leuke winkel geopend, een echte snoepwinkel, maar dan op zijn ouderwets zeg maar. Nu hebben we wel een kassa staan die net zo ouderwets is als de rest van de winkel maar die doet het niet helaas. Dus moesten we natuurlijk een werkend kassa systeem zien te krijgen. Gelukkig hoefden we niet heel lang te zoeken want het kassa systeem vonden we op de site ridderenhertog.nl. Zij bieden diverse kassasystemen, kassa software, webshops, weegschalen en ze hebben diverse accessoires. Wat betreft het kassa systeem heeft u diverse keuzes: de een is meer geschikt voor de horeca, sportclubs of kleine retail, het andere kassa systeem is helemaal aan te passen aan uw eigen wensen, er is een kassa systeem met een touch screen en is ook vooral bedoeld voor de horeca en ze bieden ook een kassa die gewoon klein, compact en gebruiksvriendelijk is. Mocht u interesse hebben in een van de systemen of producten die ze bieden dan kunt u vrijblijvend informatie of een demonstratie krijgen ervan. U kunt klantervaringen lezen op de site en filmpjes bekijken van tevreden klanten en horen wat zij van het systeem vinden. Ze bieden de systemen voor diverse branches zoals: slagerijen, vishandels, bakkers, supermarkten, versmarkten, slijterijen, sportclubs, horeca, recreatie en bloemisten. Ze zijn dus erg veelzijdig. Zij adviseren u welke het beste bij uw branche past, geven daarna als gewenst een demonstratie, geven daarna een duidelijke instructie over de kassa, daarna maakt u een afspraak voor de levering van het systeem, daarna kunt u altijd de helpdesk raadplegen en zullen ze u om een referentie vragen. Ze hebben twee locaties en een instructieruimte. Neem contact met ze op door het invullen van het formulier op de site of mail ze met uw vragen of opmerkingen. Op de site kunt u ook een interessant blog lezen waar u misschien wat aan heeft. Ze zitten in Geldermalsen en in Rijssen. Er werken vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en die u helpen.

Interesse in een nieuw kassa systeem?

Dan moet u een keer op deze site gaan kijken want hier verkopen ze alles wat u nodig heeft om uw kassa systeem op poten te gaan zetten. Het gaat heel makkelijk allemaal omdat ze echt doen wat ze beloven; ze zijn er elke stap voor u. Heel makkelijk en fijn allemaal en wij zijn er zo erg mee geholpen, had nooit verwacht dat het zo goed zou lopen!

Moet u ook een kassa gaan aanschaffen?

Kijk dan eens op deze site, want:

  • Ze verkopen mooie systemen en andere spullen
  • Ze weten waar ze het over hebben en helpen u goed
  • Alles is te bespreken, zolang u uw wensen doorgeeft

Nou, zo makkelijk kan het dus zijn, dus waar wacht u nog op? Neem de kans en lees alles even door op de site of bel ze op, dan weet u hoe of wat.