april 23, 2024

Winterarrangement teamuitje

Je hebt iets te vieren met je collega’s, of de rek is er even uit en er is behoefte aan ontspanning en even samenzijn in een informele sfeer. Samen uit eten gaan is een beetje afgezaagd en gezellig op een terrasje buiten wat drinken samen doe je meer in de zomer. Wat kan je dan doen als het hartje winter is en heel erg koud en donker? Genoeg! Kijk bijvoorbeeld op de website van Pegasus Events naar Winterarrangement teamuitje.

Winter specials

Hier vind je de uitjes voor de winter van Pegasus Events: Winter specials. Ook in de winter valt er buiten veel te genieten, maar dan moet je wel een warme jas aantrekken. Wil je liever binnen blijven, dan is de overdekte Markthal in Rotterdam een mooie bestemming. Op deze unieke plek kan je kiezen voor het Markthalspel, waarbij je in teams tegen elkaar strijdt en teambuilding voorop staat. Je maakt kennis met streekprodukten, maar ook met andere produkten uit de hele wereld. Wil je genieten van onvervalst Rotterdams, kies dan voor de Chocomelk & Watertaxi Experience en bezoek de Euromast en geniet van het uitzicht over de stad en de haven.

Pegasus Rotterdam

Pegasus Events in Rotterdam organiseert al vijftien jaar teamuitjes in Rotterdam. Rotterdam is een dynamische stad en heel geschikt voor allerlei spannende activiteiten, het hele jaar door. Pegasus kent Rotterdam en de regio Rotterdam goed en ze hebben goede contacten. Veel activiteiten vinden plaats op het water en in de havens. De bedoeling van een uitje met een groep is om saamhorigheid te ervaren. Het is dus altijd maatwerk, omdat mensen nu eenmaal allemaal anders zijn. Het aanbod is daarom ook heel erg divers, zodat er altijd wel iets bij zit dat geschikt is. Voor contact klikt u hier.