april 23, 2024
apple watch se bandjes

Apple Watch 6 bandjes voor jouw nieuwe horloge

In september heeft Apple weer een aantal nieuwe producten uitgebracht. De Apple Watch Series 6 is daar een van. Deze nieuwe serie heeft wat verbeteringen ten opzichte van de vorige serie. Als je de nieuwe Apple Watch hebt gekocht, ben je waarschijnlijk op zoek naar Apple Watch 6 bandjes. De Apple Watch 6 is in twee verschillende maten te koop. Namelijk 40 en 44 millimeter. Op Shop4 kun je voor beide formaten meerdere bandjes vinden. 

apple watch 6 bandjes

Winterkleuren

De winter komt eraan. Misschien vind je het dan mooier om een donkerkleurig bandje om je pols te dragen voor een meer chique look. De donkerkleurige bandjes komen in meerdere materialen. Denk aan leer, metaal, nylon, siliconen, roestvrij staal en kunstleer. Als je van een wat nettere look houdt, kies dan voor een bandje van leer of metaal. Naast bandjes in donkere kleuren zijn er bij Shop4 natuurlijk Apple Watch 6 bandjes in alle kleuren te verkrijgen. 

apple watch 6 bandjes

Kwaliteit

Als je jouw Apple Watch dagelijks draagt, kan het leuk zijn om te wisselen tussen bandjes. Bij Shop4 betaal je nooit te veel voor een bandje, waardoor je er makkelijk meerdere kunt kopen. Nog fijner: als je op werkdagen voor 23:00 besteld, heb je jouw bandje de volgende dag al in huis. En dat zonder verzendkosten te betalen.