juli 22, 2024
apple watch se bandjes

Apple Watch SE bandjes in alle kleuren en maten

Misschien heb je het wel gezien; de nieuwe Apple Watch SE is in september uitgekomen. Heb je deze aangeschaft? Bij Shop4 kun je hiervoor verschillende Apple Watch SE bandjes vinden. Er is voor elke gelegenheid wel iets. Als je het fijn vindt om jouw Apple Watch te dragen tijdens het sporten, kun je kiezen voor een bandje van siliconen. Wil je een wat meer zakelijke of neutrale look? Kies dan voor een bandje van (kunst)leer of metaal. Als je last hebt van harde materialen, kun je een bandje van nylon aanschaffen. 

apple watch se bandjes

Verschillende sluitingen

Heb je de voorkeur voor een bepaalde soort sluiting? Op de website kun je Apple Watch SE bandjes vinden met vijf verschillende soorten sluitingen. Als eerst zijn er bandjes met een druksluiting. Deze zijn simpel los en vast te maken, dus handig voor kinderen. Vervolgens zijn er bandjes met een gespsluiting te vinden voor het echte horloge gevoel. De zachte bandjes van nylon zijn te sluiten via een klittenband systeem. De wat luxere, metalen bandjes sluiten met een magneet. Tenslotte zijn er twee roestvrijstalen bandjes die sluiten via een vouwsysteem. 

apple watch se bandjes

Delen

Je kunt je Apple Watch makkelijk delen met het gezin door voor iedereen een bandje aan te schaffen. Er zijn felle kleuren en patronen voor kinderen, maar ook zakelijke, neutrale kleuren voor volwassenen.