mei 25, 2024
Receptie

Bezoekersregistratie receptie

Bezoekersregistratie receptie is vandaag de dag sterk in opmars. Het klinkt misschien raar, maar de virtuele wereld komt steeds dichterbij. Vaak zie je in spelletjes al bepaalde dingen die nu opeens werkelijkheid worden. Denk aan auto die kan rijden en inparkeren zonder dat hier een persoon voor aan te pas komt. Voorheen keken wij hier allemaal best wel sceptisch tegenop. Echter is dit vandaag de dag werkelijkheid geworden.

Bezoekersregistratie

Onbemande bezoekersregistratie receptie

Elk bedrijf wil op een zeer goede en efficiënte manier zijn bezoekers te woord staan. Vaak zie je in bedrijven grote hallen met een receptie. Op piekdagen is het mogelijk dat er zelfs een rij staat voor de receptie. Mensen die vaak onnodig staan te wachten tot zij eindelijk aan de beurt zijn. Maar dan is het dan ook misschien nog wachten dat de persoon naar beneden komt waar een afspraak mee gemaakt is. Dit kan op een heel andere manier worden opgelost. Een manier waar veel bezoekers tevreden over zullen zijn. Geen lange wachtrijen meer en bovendien kan het ook kosten besparend zijn voor het bedrijf zelf.

Digitale receptie

Het klinkt misschien niet echt van deze tijd, maar toch maken al meerdere bedrijven hier gebruik van. Voordeel is dat er geen personeel meer aan de balie hoeven te zitten en hierdoor kan er geld worden uitgespaard.

Een bezoeker komt binnen en ziet geen persoon achter de balie, maar een digitaal scherm. Vaak moet een bezoeker zich melden bij de receptie waar het nodige papierwerk en inteken werk plaats moet vinden, alvorens d afspraak door kan gaan. Zodra dit allemaal gedaan is wordt de betreffende persoon opgeroepen om zijn bezoeker op te halen. Dit kan zeer kostbare tijd zijn en dat is natuurlijk jammer.

Nu is het mogelijk om al deze stappen over te slaan en meteen een registratie via een scherm in te voeren. Zodra dit is gedaan krijgt de persoon waarmee een afspraak is gemaakt de melding om zijn bezoeker op te halen bij de receptie.

AENC.

Een maand gratis uitproberen

Misschien heb je na het lezen van de bovenstaande tekst nog wat vragen. Dat i begrijpelijk, daarom geeft AENC de kans om een digitaal Bezoekersregistratie receptie een maand lang gratis uit te kunnen proberen. Hierdoor is het mogelijk om mee te maken hoe dit systeem werkt en of het wel toegevoegde waarde binnen jouw bedrijf heeft.

Heb je hier wel oren naar dan is het mogelijk om via de website van AENC een formulier in te vullen om dit systeem aan te vragen. Zij komen dan het systeem installeren binnen het bedrijf en geven hierover uitleg. Het is dan mogelijk om hier een maand lang gebruik van te maken. Mocht het na deze maand toch niet bevallen, dan is dat geen enkel probleem. Het systeem wordt dan, zonder verder vragen, weer opgehaald.