mei 25, 2024

BTW aangifte geen gedoe meer

Veel ondernemers zien op tegen de BTW aangifte die steeds terugkomt en per maand, kwartaal of per jaar wordt gedaan.  Voor de BTW aangifte in België is er een handige online tool. Met het drie-in-een administratieprogramma van Yoursminc is jouw BTW aangifte zo gedaan.  Alle gegevens die je nodig hebt haal je uit jouw systeem met behulp van dit online programma. Daarna dien je gewoon de BTW aangifte digitaal in met intervat.

Andere taken ook veel simpeler

Ook andere administratieve taken en verplichtingen zijn een stuk simpeler met Yoursminc. Dit online administratieprogramma vereenvoudigt het verzamelen en ordenen van gegevens, het maken van rapportages, overzichten, rekeningen. Behalve de boekhoudfunctie heeft het ook twee extra functies, facturering en klantbeheer of CRM. CRM wordt erbij geleverd zonder extra kosten. Een enkel softwareprogramma volstaat. Het voorkomt switchen, zoeken en tijdsverlies.

Altijd goed geïnformeerd

Je kunt bovendien op elk moment van de dag, of de nacht, bij jouw administratie. Misschien wil je iets inzien, iets checken, iets uitdraaien. Of iets bijwerken of muteren. Op die manier is jouw administratie steeds actueel en inzichtelijk. Het enige dat je nodig hebt is een gewone, mobiele of wifi verbinding en een pc of laptop, tablet of smartphone.

Yoursminc drie maanden uitproberen

Yoursminc bestaat nu vijf jaar en duizenden ondernemers in België maken er gebruikt van. DE klanttevredenheidsscore is 8.8. Het programma wordt geleverd in drie varianten, van basic tot meer uitgebreid, vanaf E 9.95 per maand.  Je kunt de meest uitgebreide versie eerst drie maanden gratis op proef nemen. Zie www.Yoursminc.be.