mei 25, 2024
webhost

De perfecte website

Heb je de perfecte website laten bouwen dan wil je natuurlijk dat deze ook zichtbaar is voor iedereen, zonder goede webhost is dit niet mogelijk. Maar wat heb je eigenlijk nodig als je dag en nacht gebruik ervan wilt maken, en welke specifieke eisen vraagt je website om altijd gezien te worden. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten hosting waaruit je kunt kiezen, de zogenaamde pakketten hebben zo hun eigenschappen. In de regel zijn de kleinste en voordeligste pakketten voor eenvoudige standaard websites zonder veel extra’s, hoe meer je gebruikt hoe krachtiger je hostingpakket moet zijn. 

webhost

Hosting voor een webshop

Over het algemeen heb je voor een webshop een webhos nodig die wat krachtiger is dan een eenvoudig pakket, een webshop heeft van zichzelf al meer features. Dan hebben we het nog niet over de data van alle producten die snel moeten worden geladen samen met de afbeeldingen, bij weboke.nl heb je een perfect pakket voor een voordelige maandelijkse prijs om je webshop op te hosten. Je webshop zal als een zonnetje draaien op de hosting, mocht zich er toch onverhoopt een probleem voordoen dan reageren de medewerkers direct om dit op te lossen.

Geen bepaald aantal mailadressen

Bij de meeste bedrijven die hosting aanbieden, zit je vast aan een bepaald aantal mailadressen die je kunt gebruiken. Bij webhos van weboke.nl is er geen limiet aan het aantal mailadressen wat je aan kunt maken, ideaal want een beperking is nergens voor nodig. Ook wanneer je website vanaf een andere hosting verhuist moet worden, kunnen zij dit perfect voor je uitvoeren. Zonder ervoor te betalen doen zij dit als service, niet voor niets staat het bedrijf bekend om zijn uitstekende service. Het bedrijf maakt tevens geen gebruik meer van ouderwetse HDD schijven maar van SSD opslag. Dit heeft als gevolg dat zij de snelste webhosting kunnen aanbieden.