april 23, 2024

E-fultilment

Het aantal webshops blijft tegenwoordig toenemen. Bij Packstore kunt u hulp inschakelen voor het opslaan van goederen op vaste magazijnlocaties, controle op aantallen en kwaliteit, transport, voorraadhoogtes per artikel bijhouden, orderpicking, lossen van goederen en retourenafhandeling. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de e-fulfilment van uw bedrijf. Bent u benieuwd wat Packstore voor uw bedrijf kan betekenen? Dan vertellen wij u graag!

Ervaring met Domus Naturalis

Bent u benieuwd naar eerdere ervaringen? Dat is Domus Naturalis een goed voorbeeld. Hier heeft Packstore de gehele e-fulfilment op zich genomen. Ze hebben alles geregeld, van de opslag tot de verzending van producten. Als er een bestelling werd geplaats, kwam deze automatisch binnen in het systeem van Packstore en zorgde Packstore ervoor dat de bestelling op de juiste plek kwam. Deze samenwerking is soepel verlopen, waarmee we de klant met elke bestelling blij kunnen maken. Daarnaast bent u bij Packstore ook aan het goede adres wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wilt u met uw bedrijf iets terug doen voor de maatschappij? Dan bent u bij Packstore aan het goede adres. In samenwerking met uitkeringsinstanties wordt mensen de kans geboden zich te ontwikkeling in de maatschappij. Dit wil niet zeggen dat het een sociale werkplaats is, maar bij Packstore combineren ze maatschappelijk verantwoord ondernemen met de wensen van de klant. Hierdoor kunnen ze altijd kwaliteit, snelheid en flexibiliteit blijven leveren tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de e-fulfilment oplossingen? Of zou u willen weten wat Packstore u nog meer te bieden heeft? Dan kunt u contact opnemen via de telefoon of u kunt een offerte laten maken, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u Packstore bereiken via het telefoonnummer 0318-745006. Bent u benieuwd naar het team van Packstore? Als u contact op neemt, is de kans groot dat u iemand spreekt die passie heeft voor het vak. Jaap Hiensch is de oprichter van Packstore en heeft een team van professionals om zich heen die u altijd vakkundig te woord kunnen staan.