juli 22, 2024
AGV 2

Eenvoudig en handig

Dat is hoe de palletmover omschreven kan worden. De palletmover is een van de AGV systemen in een voertuig gestopt. Hij is er om de pallets te verplaatsen die vies, oud of te zwaar zijn. Dit doet hij helemaal zelf, zonder hulp van de mens. Deze manier van werken werkt tot nu toe heel erg goed. Hij wordt gemaakt van verschillende soorten staal. Zo wordt de variant met stainless steel vaak gebruikt in de voeding en drank industrie. Hij is dus niet alleen heel handig maar ook heel uniek. Je kan hem krijgen in verschillende maten en kleuren.

Veiligheid op het voertuig

Het mooie van de palletmover is dat hij veilig is. Hij heeft een 360 graden camera om te kijken waar hij heen moet en of er wat in de weg staat. Het is goed om dit te hebben omdat er dan veel minder snel ongelukken gebeuren. Het kan natuurlijk zo zijn dat de machine geen idee heeft waar die heen gaat en er loopt een mens op de weg waar hij heen wilt hij hem zal aanrijden. Dit kan voor ongelukken op de werkvloer zorgen en dat willen we voorkomen. Het moet positief zijn dat machines het werk kunnen doen en niet zorgen voor onveiligheid voor de mens.

Custom orders

Maar het allerleukste van deze machine is dat je hem zelf kan ontwerpen en hij precies op maat gemaakt kan worden. Wil jij een kleine knal roze palletmover? Dan kan dat geregeld worden. Dit is niet alleen leuk maar ook handig omdat elk bedrijf een andere maat nodig zal hebben. Niet elk bedrijf vervoert dezelfde maten en gewichten van spullen. Soms liggen de pallets bijvoorbeeld heel hoog, dus zal de machine er groot moeten zijn. Maar soms willen ze juist heel subtiel houden zodat ze de makkelijke werkjes kunnen doen. Er is dus zoveel mogelijk met deze nieuwe technologie.

Woorden: 314

https://wewo-techmotion.com/nl/oplossingen/automatic-guided-vehicle/agv-types/agv-palletmover