juli 22, 2024

Eindelijk gered met vintage houten klapstoelen

Ik woon alleen in een vrij klein maar gezellig huisje. Als er vrienden of familie komen, was het altijd een gedoe om iedereen een plaatsje te geven. Ik heb via internet voordelige vintage houten klapstoelen gekocht. Ik heb er mooie kussentjes voor gemaakt en ze zitten zeer comfortabel. Ze passen niet alleen bij mijn vintage interieur, maar ze zijn ook nog eens super praktisch. Als ik geen bezoek heb, klap ik ze gewoon dicht en ze nemen helemaal geen plaats in. Ik heb haken in de muur gemonteerd waar ik de stoelen aan hang. Zo zijn ze nog decoratief ook.

Klapstoelen voor binnen en buiten

Ik ben heel blij met mijn vintage houten klapstoelen. Ik kan ze in de zomer makkelijk inzetten in mijn tuintje. Ze zijn sterk en ze kunnen tegen een stootje. Deze bistro stoelen ogen zuiders en geven een zomers karakter aan mijn terras. Ik had nog een oud tafeltje staan dat er perfect bij past. Met een paar bloembakken, een buitenkacheltje en mooie buitenverlichting heb ik een super gezellig hoekje gecreëerd. Mijn vriendin kwam onlangs op bezoek en vroeg al waar ik deze mooie stoelen vandaan had. Dat was voor mij een bewijs dat ik een goeie aankoop heb gedaan.