mei 25, 2024
printen

Het gemak van een plotter leasen

Het is voor steeds meer producten mogelijk om deze te leasen in plaats van te kopen. Het voordeel hiervan is dat je een vast bedrag per maand betaalt. Daarnaast zitten in de leaseprijs vaak alle bijkomende kosten al berekend. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, aanvullen en nog veel meer. Wat ook fijn is aan producten leasen is dat je na afloop van de leaseperiode het product gewoon weer in kunt leveren en je hiervoor geen aanbetaling of slotsom nodig hebt. Wat veel bedrijven tegenwoordig dan ook doen is een plotter leasen

Plotter leasen

Printen per maand

Een plotter is een printer gemaakt voor prints van grote formaten. Vaak zijn dit bouwtekeningen, posters, plattegronden of andere prints van minimaal A2-formaat. Wanneer het gaat om een plotter leasen, bepaal je van tevoren hoeveel meter er gemiddeld per maand wordt geprint. Op basis van dit getal wordt een leasebedrag vastgesteld. Als je hier overheen komt, betaal je bij, maar anders is het bedrag elke maand hetzelfde. En deze prijs is dus inclusief het onderhoud en bijvullen van papier en inkt. 

Als je een plotter printer hebt gekozen, kun je een leasecontract opstellen. Vervolgens kun je een bezorgafspraak inplannen. En ja: ook de bezorg- en installatiekosten zijn bij de leaseprijs inbegrepen! Geef dus geen onnodig geld uit aan een nieuwe printer en bekijk vooral de mogelijkheden online.