juli 22, 2024
inktcartridges

Inktcartridges

Het vervelende van een printer is dat je telkens nieuwe inktcartridges moet kopen, vooral als je veel afdrukken maakt. Nieuwe cartridges zijn te koop bij de dealer van de printer, maar dan betaal je daar een flinke prijs voor. Als je dat niet wilt kun je proberen je inktcartridges zelf weer te vullen, maar dat lukt lang niet altijd. Het wordt bovendien vaak een flinke smeerboel. Bij printerinktshop.nl is hiervoor een  goede oplossing gevonden. Daar is een eigen inkt ontwikkeld, die veel goedkoper is dan de inkt in de officiële cartridges.

Cartridges hergebruiken

inktcartridges

Voor populaire modellen printers zijn inktcartridges verkrijgbaar die niet door de printerfabrikant zijn gemaakt. Deze cartridges zijn veel goedkoper dan de originelen, maar ze blijken in de praktijk vaak niet zo goed te werken. Bij printerinktshop is men van mening dat de verkochte cartridges altijd goed moeten functioneren. Daarom wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de originele cartridges van de fabrikant. Als die leeg zijn worden ze door middel van een netwerk ingezameld. De cartridges worden opnieuw gevuld met de eigen inkt. Daardoor zijn deze inktcartridges veel goedkoper dan de nieuwe exemplaren, en ze werken uitstekend. 

Inktcartridges voor populaire printermodellen

inktcartridges

Het vervelende van printers is dat er zo vreselijk veel verschillende modellen bestaan. Die hebben bijna allemaal een eigen type inktcartridge. Het is ondoenlijk om voor elk type printer dat ooit is verschenen cartridges beschikbaar te hebben. Bij printerinktshop.nl is daarom een selectie gemaakt van de meest gebruikte modellen printers van de merken HP, Epson, Canon en Brother. Voor een groot deel van de modellen printers van die merken zijn inktcartridges verkrijgbaar, die opnieuw gevuld zijn met eigen inkt. Een speciale tool op de website helpt je om de juiste cartridge voor jouw printer te vinden. Zodat je onbezorgd kunt blijven printen, voor een redelijke prijs.