juli 22, 2024

Interieuradvies Drenthe helpt je de goede kant op

Sommige mensen zijn geboren inrichters, zij zien meubels en kleuren direct als één geheel. Deze mensen kunnen in hun hoofd al een hele indeling maken van hoe hun huis eruit kan komen te zien. Welke kleuren er bij elkaar passen, waar de bank die ze mooi vinden moet komen te staan en hoe de verlichting opgehangen moet worden om het meeste sfeer te creëren. Wil jij graag jouw woning of woonkamer sfeervol inrichten maar weet jij niet precies hoe je hiermee moet beginnen? Dan is het verstandig om hulp te vragen bij interieuradvies Drenthe

Compleet stijladvies of meedenken over bijvoorbeeld materiaalgebruik

Ook wanneer je het wel leuk vind om zelf de hand te leggen aan de inrichting van je woning, kun je interieuradvies Drenthe om hulp vragen. Door je eigen stijl te ontdekken kun ook jij jouw woning sfeervol inrichten met behulp van wat tips. De interieuradviseur kan een compleet stijladvies ontwerpen maar ook meedenken op het gebied van materiaalgebruik, nieuwe meubels, de indeling van de ruimte of een aanvulling bedenken op de al bestaande meubels in je woonkamer.

Interieuradvies Drenthe, eerst kijken dan kopen

Wat ook jouw woonwensen mogen zijn interieuradvies Drenthe kan je hierbij helpen. De specialisten hebben oog voor je persoonlijke voorkeur en weten je te verrassen met de mooiste items voor in jouw woning. Het moeilijkste van een woning inrichten is dat je alle onderdelen apart ziet staan en deze in je hoofd dus in de woning moet plaatsen. Voor veel mensen is dit een onmogelijke opgave. Hoe weet je nu zeker of die kleur wel past bij de rest van je inrichting, dat die bank niet te groot is en of die stoel niet wegvalt bij de rest van je interieur? 

Handige 3D software voor het maken van een realistisch beeld

Door het maken van een 3D opstelling van de ruimte zie jij precies, nog voordat je meubels aanschaft en start met het inrichten van je woning hoe alles eruit komt te zien. De handige 3D software van interieuradvies Drenthe creëert namelijk in een handomdraai een prachtige 3D plattegrond waarin je bestaande interieur samengevoegd is met je nieuwe meubels nog voordat je deze gekocht hebt. Wanneer je de winkel bezoekt, neem dan foto’s mee van je bestaande interieur, laat de interieurspecialist weten welke meubels je wilt behouden en welke er vervangen moeten worden. In de showroom kun je leuke ideeën opdoen en dus daarna direct kijken of deze ook toepasbaar zijn in jouw in te richten ruimte.

De woonkamer of inrichting van je dromen

Het leuk, romantisch of sfeervol inrichten van je woning hoeft niet duur te zijn. Soms is het een kwestie van schuiven met spullen en de juiste accessoires of meubels toevoegen aan het al bestaande assortiment. De kunst is om dit te zien. De adviseurs van interieuradvies Drenthe zijn creatief, hebben oog voor detail en zien in één oogopslag hoe het perfecte resultaat gecreëerd kan worden aan de hand van jouw wensen. 

Vraag gerust om vrijblijvend advies bij https://www.wiecherswonen.nl/ of laat een 3D ontwerp van de in te richten ruimte maken.