mei 25, 2024
videowall huren

Jouw onderneming presenteren? Maak gebruik van een videowall!

Bedrijven schieten vandaag de dag als paddenstoelen uit de grond. Ook in de branche waarbinnen jouw bedrijf actief is, is er ongetwijfeld veel concurrentie. Om deze concurrentie voor te blijven, moet jij natuurlijk wel bekendheid hebben bij het grote publiek. Dit kun je te doen door verschillende kanalen in te zetten voor advertenties. Tevens kun jij jouw gezicht of bedrijf geregeld laten zien op zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een beurs. Zo’n beurs is vaak een uitgelezen mogelijkheid om jouw onderneming te presenteren. Wil jij goed voor de dag komen op zo’n beurs? Dan kan een videowall hier zeker een bijdrage aan leveren!

Wat is een videowall?

Het begrip videowall doet niet direct bij iedereen een belletje rinkelen. Al kun je mogelijk wel een voorstelling maken van de betekenis van dit begrip. Een videowall is een muur met allemaal televisieschermen. Deze schermen hangen strak tegen elkaar aan en staan met elkaar in verbinding. Je kunt ervoor kiezen om verschillende beelden op ieder scherm te vertonen, maar dit komt vaak slordig over. Op een videowall wordt daarom meestal één video afgespeeld. Hiervoor worden alle schermen gebruikt.

videowall huren


Enkel scherm of toch een videowall?

Kom jij geregeld op een beurs? Dan zie je ongetwijfeld dat er bij nagenoeg iedere stand wel een televisiescherm staat. Op dit scherm worden vaak allerlei foto’s en video’s getoond. Zo is er bijvoorbeeld vaak te zien hoe iets werkt. Zo’n scherm kan echter ook gebruikt worden voor een presentatie. Sommige bedrijven nemen zelfs meerdere schermen mee naar zo’n beurs. Wil jij echt indruk maken? Kies dan voor een videowall.

Hoe kom je aan een videowall?

Jij staat vast en zeker niet iedere week meerdere malen op een beurs om jouw bedrijf te promoten. Een videowall kopen heeft in dat geval niet veel zin. Jij gebruikt deze videowall namelijk maar een aantal keer. En de aanschaf van alle schermen om zo’n muur mee te vormen is niet bepaald goedkoop. Gelukkig is het vandaag de dag ook mogelijk om een videowall te huren. Jij betaalt hierdoor slechts eenmalig een vast bedrag voor de huur van de schermen. Zodoende ben jij aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer je zelf alle schermen nieuw koopt.

Bron: videowall huren