april 23, 2024
keycord bedrukken

Keycord bedrukken met naam voor een kinderfeestje

Vorige week werd mijn dochter acht jaar. Ze wilde al heel lang een survival/tarzan verjaardag. Ik was van plan om naar een klim park te gaan waar ze in het bos verschillende parkoeren af konden leggen. Ik wist alleen niet wat ik de kinderen kon geven aan het einde van de verjaardag. De standaard zakjes snoep had ik al klaarliggen maar ik wilde er nog iets speciaals bij. Tot mijn zus mij het idee gaf om keycord bedrukken met naam.

Een stoer cadeau voor een stoer feestje

Mijn zus had laatst een keycord laten bedrukken bij Promokopen voor haar zoontje. Ze vertelde dat hij hem zo mooi vond dat hij er zelfs mee slaapt! Omdat het thema van mijn dochters feestje best stoer was, dacht ik dat dit erg goed zou passen. Ik ben meteen naar de website toegegaan om te kijken wat mijn opties waren voor keycord bedrukken met naam.

Wat een kleuren! Toen ik zag dat Promokopen zoveel kleuren beschikbaar had, ben ik langs de ouders gegaan om te vragen wat de lievelingskleur van hun kind was. Het leek me erg leuk om iedereen zijn lievelingskleur te geven.

Na nog even gebeld te hebben heb ik de keycords besteld met ieder de naam van het kind erop. Erg fijn dat ze zo snel geleverd konden worden! Het feestje was een groot succes en de kinderen komen nog steeds mer hun persoonlijke keycord naar school!