juli 22, 2024

Kijk ook eens op: aromaclub.nl

Goede koffie is een goed begin van de dag. Veel ondernemers hechte hier ontzettend veel waarde aan. Het is daarom ook van belang om goed om je heen te kijken en jouw bedrijf te voorzien van goede kwaliteit koffie. Zo was ik op een afspraak waar ze echt heerlijke koffie hebben. Ik heb ze vervolgens gevraagd waar zij de koffie vandaan halen. Ik kreeg vervolgens als antwoord om eens te kijken om de website van aromaclub.nl. Zo zouden zij beschikken over een uitgebreide dienstverlening en scherpe prijzen hanteren.

Op de website wordt vermeld dat een goede koffiemachine het halve werk is. Persoonlijk sluit ik me daar helemaal bij aan. Onze keus ging naar Juro Koffiemachine (Jura WE8 Dark Inox). Uit het advies bleek dat dit de meeste geschikte koffiemachine voor ons zou zijn. Dit baseren zij op gebruik, sterkte en nog een aantal punten.

Een uitstekende service

Onze keus ging uit naar een lease. Zo zou het maar €28,- per maand excl. btw kosten. Hierbij zit onderhoud inbegrepen en is de installatie gratis. Tijdens het plaatsen konden we merken dat ze ervaring hierin hebben. Het stond erg snel!

Opties

De Jura WE8 heeft veel opties. Zo heb je de keus uit cappuccino, koffie, espresso en latte macchiato. Daarnaast is het apparaat voorzien van een 500 gram bonenreservoir met aromadeksel voor behoud van versheid. Vraag snel een offerte op maat aan en ontvang deze binnen twee uur in je mailbox.