juli 22, 2024

Kindercoach Rotterdam

Ben je aan het overwegen om kindercoach in Rotterdam te worden? Dan is er nu een opleiding voor jou! Bij de TC Academy kun je vanaf volgend jaar de opleiding kindercoach Rotterdam volgen. Ook in Utrecht is deze opleiding te volgen. Tijdens 16 lesdagen leer je alles wat je moet weten om volleerd kindercoach in Rotterdam te kunnen worden. Hier is iedereen welkom. 

Zo is het mogelijk dat je al coach bent, maar dat je jezelf wil focussen op een ander facet. Daarnaast is het mogelijk dat je al kindercoach bent maar je vaardigheden wilt aanscherpen. Tevens kun je al werken met kinderen en klaar zijn voor een volgende stap. Tot slot mag je ook vanuit een andere branche de overstap maken. Bij de opleiding kindercoach Rotterdam van de TC Academy ben je welkom!

Kindercoach Rotterdam worden via de TC Academy

Voor (jonge) kinderen is goede begeleiding van groot belang. Het is één van de redenen waarom dit vakgebied zo bijzonder vervullend kan zijn. Je helpt een kind zijn of haar potentie realiseren, iets waar ze nog jaren profijt van kunnen hebben. Ook kom je in contact te staan met de ouders, zodat de coaching optimaal kan verlopen. Het is daarom van groot belang dat je al ervaring hebt in de praktijk. Bij de TC Academy staat praktijkgericht opleiden centraal. Zo heb je al een streepje voor op andere beginnende kindercoaches.

Tijdens de 16 lesdagen zul je jouw vaardigheden als coach ontwikkelen, en daarnaast leer je omgaan met de diverse facetten die je als kindercoach in de praktijk tegen kunt komen. Leren door te doen is het devies, en dit zul je dan ook geregeld doen. Ook zijn er bijeenkomsten en e-learning, naast het zelfstandig leren, zodat je vaker dan de 16 lesdagen bezig kunt zijn met het vak.