juli 22, 2024
harmonicawand

Meer ruimte dankzij een harmonicawand?

Tijdens een expositie zal je meer ruimte nodig hebben. Je wilt immers graag hebben dat de bezoekers alles goed kunnen zien. Maar hoe realiseer je dit eigenlijk? Meer ruimte winnen om bezoekers de kans te geven jouw expositie nóg beter te kunnen bekijken? Met een harmonicawand zal je snel ruimte kunnen winnen. Door het op de juiste manier open of dicht te zetten kan je bepaalde beelden of kunst nog even geheim houden.

Maar ook voor een vergadering bieden deze wanden perfecte oplossingen. Een meeting wat je houdt wil je niet met iedereen delen. Logischerwijs dat je er dan voor kiest om in een gesloten ruimte te zitten. Maar niet altijd is dit beschikbaar. Kies dan voor een geschikte harmonicawand. Hiermee zorg je er direct voor dat de ruimte wordt gesplitst en jij hier altijd kunt plaatsnemen.

harmonicawand

Aan de slag!

Begrijpelijk dat je het zelf niet kan of wilt monteren. De specialisten van Espero doen dit maar al te graag voor jou! Dankzij het juiste materiaal wordt jouw ruimte voorzien van een geschikte harmonicawand. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij hun hoog in het vaandel. Hier kan jij van profiteren door gebruik te maken van deze dienst. Samen met hun zorg je ervoor dat jouw ruimte op de juiste manier wordt ingedeeld. Wel zo prettig om te weten dat jouw vergaderruimte door twee gedeeld kan worden toch?