mei 25, 2024

Nieuwe verdiepingsvloer besteld

Wij zijn druk bezig met het verbouwen van ons magazijn. Ook een verdiepingsvloer wordt uiteindelijk gerealiseerd. Al moeten wij nog wel opzoek naar een bedrijf die dit ook daadwerkelijk kan waarmaken. Een goede vriend van mij is op dit moment op vakantie waardoor ik het niet aan hem kan vragen waar hij dit heeft gerealiseerd. Hem storen tijdens zijn welverdiende vakantie is natuurlijk niet bepaald netjes. Hierdoor wilde ik wachten tot hij terug is zodat ik hem er direct mee kon lastig vallen.

Yes, eindelijk kan ik het hem gaan vragen!

Of dat ik snel ben qua reacties? Ja sommige zeggen van wel. Al is dit natuurlijk wel voor een goed doel. Het moment dat hij namelijk thuis kwam van vakantie hing ik al aan de telefoon om het te kunnen vragen. Hier volgde al snel het bericht op terug dat ik eens op de website van Anera moest kijken. Dit heb ik dan ook meteen gedaan en merkte direct op dat dit bedrijf kan leveren met hetgeen wat wij graag willen realiseren.

Afspraak gemaakt

Tijdens het maken van een afspraak werd ik netjes te woord gestaan. Gelukkig konden zij diezelfde week nog terecht om een offerte op te maken in het magazijn van ons. Gelukkig vielen de kosten uiteindelijk erg mee en gaan zij aankomende week druk bezig om een geheel nieuwe verdiepingsvloer te realiseren!