juni 24, 2024

Op zoek naar ontvangstmeubilair?

Direct een prettig gevoel geven aan de bezoekers van uw bedrijf of instantie? Kies voor passend ontvangstmobilair! Bij Zevenbergen zijn wij gespecialiseerd in ontvangruimtes creëeren waar bezoekers zich direct welkom voelen, en die direct bij uw bedrijf of instelling passen. Het is immers belangrijk de juiste sfeer te creëeren, zodat uw klanten direct het juiste gevoel krijgen bij hun bezoek. In welke branche u ook actief bent, wij kunnen ontvangstmeubilair verkopen perfect voor u! Onze ontvangsruimtes bepalen de emoties van de bezoekers, voor zowel rust als enthousiasmeren, bij Zevenbergen regen wij het allemaal! Onze specialisten helpen u graag verder, of neem gerust een kijkje verder op onze website.

Zevenbergen: De specialist in ontvangstmeubilair

Ons bedrijf bied ontvangstmeubilair aan voor verschillende doeleinden, binnen diverse prijsklassen. De mogelijkheden kennen geen grensen, net zo als alle inspiratie die u ons kan geven. Waar u ook voor kiest, u kan altijd verzekerd worden van kwaliteit. Zo bieden wij de volgende artikelen aan op onze website:

  • Een garderobe
  • Ontvangst banken
  • Ontvangststoelen
  • Verlichting
  • Balie & Receptie

Door middel van al ons meubilair doen wij ons best de mooiste ontvangstruimte te creëeren voor uw doeleinden. Gezonde en sfeervolle kantoorinrichtingen zijn het resultaat van creatieve ontwerpen, gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen. Dit laten wij ook zien op onze website, met foto’s van eerdere projecten gedaan door Zevenbergen. Zo hopen wij een goeie indruk te geven op onze capabiliteit, en te laten zien dat geen project voor ons te veel is.

Ook bieden wij akoestische oplossingen voor uw ontvangstmeubilair. Omdat een goede akoestiek niet vanzelfsprekend is in iedere ruimte, bieden wij extra middelen aan om deze ruimte een prettige akoestiek te geven, en hiermee en prettige werkomgeving te maken. zevenbergen-bv heeft precies de kennis nodig om een ruimte in te richten voor een prettige akoestiek, en heeft alle oplossingen in handbereik.

Zevenbergen helpt uw bedrijf graag met het creëeren van een sfeervolle ontvangstruimte. De ruimte waar mensen zich in bevinden bepaald immers hun emotie. Daarom helpen wij graag met het aanbieden van ontvangstmeubilair dat de sfeer van de kamer brengt naar wat u wilt dat de bezoekers voelen. Handig toch?

Over ons bedrijf

Naast ontvangstmeubilair is zevenbergen-bv in staat om elke zakelijke ruimte in te richten naar uw wens. Denk bijvoorbeeld aan kantoorruimtes of andere interieur benodigdheden. Daarnaast bieden wij ook opties aan voor ergonomisch werken, verhuizing of projectinrichting. Zo hopen wij bij Zevenbergen altijd klaar voor onze klanten te staan. 

Wij bieden zowel voor werken, als wachtruimtes of ontvangtruimtes, directie, zalen, kantine of andere ontwerpen op maat. Zo bieden wij voor bedrijven opties aan die geschikt zijn voor hun ruimte, en passen wij ons aan aan de visie van het bedrijf of instantie. Ook bieden wij duurzame oplossingen, om de klanten te laten zien dat u ook houd van duurzaam. 

In Midden Nederland ligt onze showroom, met meer dan 2000m2 aan inspiratie en sfeer. Zo kunnen wij laten zien dat we al 40 jaar de expert zijn in kantoorinrichtingen, en specialist zijn in ergonomisch kantoormeubilair. Van creatief ontwerp tot geruisloze montage, tot een compleet traject van A tot Z, alles kan bij Zevenbergen BV.