juni 23, 2024
Opruiming raamstickers

Opruiming raamstickers

Een eenvoudige boodschap overbrengen met weinig budget is heel eenvoudig met de opruiming raamstickers van In2stickers. Voorbijgangers van je winkel zien in één oogopslag dat er een opruiming is en zijn komen dus sneller naar binnen om even snel iets te kopen. Dit betekent dus dat je relatief lage kosten een (veel) hogere omzet kunt behalen. Wij hebben verschillende ontwerpen, waaruit je kunt kiezen. Zit er geen raamsticker bij die je wilt hebben? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Opruiming raamstickers van hoge kwaliteit 

Met stickers kun je veel meer resultaat behalen dan je in eerste instantie zou denken. Wel moeten ze dan erg goed opvallen. De opruiming raamstickers zijn zo ontworpen dat ze meteen in het zicht springen. Daarnaast gebruiken wij speciale lijm waardoor je de stickers eenvoudig aan het ruim kunt plakken. Zodra de sale vervolgens voorbij is kun je de stickers ook weer zo verwijderen zonder dat er vervelende plakresten overblijven. Bij In2stickers geloven wij erin dat kwaliteit het beste is als je de lijnen zo kort mogelijk houdt. Dit betekent dus dat wij de stickers zelf ontwerpen, controleren, produceren en dus ook zelf verzenden. Hierdoor zijn onze stickers extra voordelig, maar toch van zeer hoge kwaliteit! 

Snelle verzending van de opruiming raamstickers

Wij merken dat een opruiming vaak op het laatste moment wordt ingepland. Dit betekent dus ook dat je de opruiming raamstickers met spoed nodig hebt. Zodra je de bestelling hebt uitgevoerd dan starten wij direct met het produceren van de raamstickers. Vervolgens verzenden wij de opruiming raamstickers in een stevige doos en ontvang je de bestelling binnen twee werkdagen. 

Staffelkorting op de opruiming raamstickers 

Opruiming raamstickers

Hoe meer opruiming raamstickers je bestelt hoe voordeliger de bestelling is. Bestel je bijvoorbeeld twee dezelfde opruiming raamstickers, dan ontvang je al korting. Deze korting kan zelfs oplopen naar maar liefst 50 procent! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de opruiming raamstickers.