april 23, 2024
salarisadministratie

Salarisadministratie mogelijkheden

Waar haal je de tijd vandaan, aandacht voor je medewerkers, voor je bedrijf, je klanten en…. de salarisadministratie? Deze laatste moet vaak in de avonduren of zelfs in de nachtelijke uren worden gedaan. Dat is niet gezond en breekt je op een bepaald moment op. Sta overdag voor alles en iedereen klaar, maar zorg ervoor dat je in de avond en zeker ’s nachts je rust neemt.

De medewerkers helpen je daar graag bij door de boekhouding in zijn geheel of deels van je over te nemen. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je op de website van genoemde salarisdienstverlener. Wil je graag persoonlijk contact? Maak eenvoudig online een afspraak.

salarisadministratie

Welk servicelevel kies jij voor je salarisadministratie?

Bij een betrouwbaar en dienstverlenend bureau, dat graag de salarisadministratie van je overneemt en zorg draagt voor een correcte salarisverwerking heb je de keuze uit drie pakketten: het basispakket, het uitgebreide pakket en het zelfdoener pakket. Voor een prijsindicatie vraag je vrijblijvend een offerte aan via de website van genoemd bureau.

Met het laatst genoemde zelfdoener pakket (de naam zegt het al) houd jij de regie in handen en doe je grotendeels zelf de administratie met ondersteuning en controle van deze dienstverlener. Meer ondersteuning krijg je uiteraard met de twee genoemde andere pakketten. Overweeg een en ander en kies wat het meest geschikt voor jou en je bedrijf is.