juni 23, 2024

Sportvelden onderhouden

Laat de sportvelden zonder chemische middelen onderhouden

Sportvelden zijn belangrijk om te hebben. Het is een plek waar zowel de jeugd als volwassenen hun energie kwijt kunnen en hun favoriete sport kunnen beoefenen. Sportvelden onderhouden is daarom een belangrijke zaak.

De mat behandelen zonder chemicaliën

Voor het onderhoud van sportvelden kun je terecht bij BTL. Zij houden de velden op een gezonde manier schoon van onkruid zodat ze goed bespeelbaar blijven. Omdat ze geen chemicaliën gebruiken om het onkruid tegen te gaan is dat ook beter voor het milieu. Een grasveld dat zonder bestrijdingsmiddelen wordt behandeld groeit goed en als het wat te lijden gehad heeft onder een wedstrijd of training herstelt het zich weer snel. Daarnaast is het voor degenen die erop spelen gezonder als de mat niet met chemicaliën behandeld is.

Samenwerking met SportGarant

Naast de speciale behandeling van het gras worden er reguliere werkzaamheden uitgevoerd aan het sportveld. Hierbij kun je denken aan maaien, randjes knippen maar ook het aanbrengen van diverse lijnen en het onderhoud van de materialen die op het veld staan. BTL geeft advies over de aanleg en het onderhoud van sportvelden en voor het daadwerkelijke onderhoud werken zij samen met SportGarant. Zij voeren het onderhoud uit zodat je sportvelden er altijd goed bij liggen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met sportvelden? Dan kun je de brochure downloaden die je op de website van BTL vindt maar je kunt ook contact opnemen met het bedrijf zelf zodat zij je advies kunnen geven en vertellen wat er allemaal mogelijk is.