april 23, 2024

Stijlvolle motor

Met een motor wil je gezien worden. Daarom let jij op alle details om het stijlvol te maken, en blits is een koplamp union jack en subtiel is de telefoonhouder motor naast de motor stuurschakelaar. Maar omdat je echt zuinig op je motor bent zorg jij ook dat je een druppellader hebt, en hiervoor eerst een uitleg.

Pekel is funest

Een motor die door de pekel gereden heeft ziet er niet meer uit. Pekel tast alles aan, van de koplamp union jack tot de telefoonhouder motor het blok het frame tot de laatste motor stuurschakelaar aan toe. Je kiest voor een winterstalling, maar hoe moet je dan de accu in topconditie houden? Dit is heel eenvoudig, want bij een accu geldt heel sterk stilstand is achteruitgang. Tijdens de winterperiode laat je af en toe met een lampje de accu wat leger lopen om de accu daarna weer met een druppellader op te laden. Zo eenvoudig is het om met een druppellader de accu in een goede conditie te houden.

Maak het tot een geheel

Je caféracer zal zo die mooie motor blijven. Dankzij details zoals de koplamp union jack, telefoonhouder motor, en de motor stuurschakelaar zal het zeer zeker bekijks krijgen. Maar de motor staat niet alleen op de boulevard voor de show, soms zit jij erop, en dan is het zo mooi als jij kleding en een helm hebt die prachtig bij de motor past. Tegelijk met het goede adres voor een koplamp union jack, telefoonhouder motor, motor stuurschakelaar en druppellader, heb je nu ook het goede adres voor stijlvolle kleding en helmen gevonden. Wist je trouwens dat er speciale motorkleding is voor ladies en kids? Het is allemaal te zien op de website, en goede kleding is ook dat stukje veiligheid.