mei 25, 2024
Vergaderen

Super inspirerende vergaderlocatie in Arnhem

Een vergaderlocatie in Arnhem boeken voor je vergaderingen. Waarom zou je dat doen? We vergaderen heel wat af in. De context waarin je vergadert, is van invloed op het resultaat. Vergader je in een inspirerende vergaderruimte, dan krijg je meer ideeën. Bovendien ontstaat eerder saamhorigheid tussen de vergaderdeelnemers wanneer je buitenshuis bijeenkomt. Tot slot haalt een andere omgeving je uit de routine. Kortom, genoeg voordelen te bedenken.

Vergaderlocatie Arnhem

Vergaderlocatie in Arnhem

Waarom zou je specifiek naar een vergaderlocatie in Arnhem gaan? Er zijn tenslotte genoeg leuke vergaderruimtes te bedenken. Die mogelijkerwijs ook nog eens dichter bij gevestigd zijn. De Vergaderie is een herenhuis uit 1865. In het rijksmonument zijn nog veel authentieke details bewaard gebleven. Denk aan glas in lood, marmer en ornamenten. Het meest bijzonder zijn de plafondschilderingen. Die geven meteen het wow-effect. Er hangt geweldige kunst aan de muur. De stoelen zitten bovendien comfortabel. Dit lijkt een detail, maar o, zo belangrijk. Zeker als een bijeenkomst een hele dag duurt. Als laatste is de catering geweldig. Niet alleen zijn de Italiaanse lekkernijen bij de koffie heerlijk, maar ook de lunch en het diner zijn voortreffelijk.

De Vergaderie

Gastvrij

Het succes van een bijeenkomst is een combinatie van de performance van de trainer of voorzitter, de locatie en de gastvrijheid. Ook dat laatste zit wel snor bij deze vergaderlocatie in Arnhem. De gastvrouw zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zij staat de hele dat tot je beschikking. Overigens ligt De Vergaderie in het centrum aan een park. Ideaal als je na de vergadering samen nog wat leuks wilt ondernemen.

Het omrijden waard

Samengevat zijn de voordelen van een externe vergaderlocatie in Arnhem en specifiek voor De Vergaderie je vast duidelijk. Desondanks is Arnhem voor jou misschien best een blokje omrijden. Wil je echt eens anders vergaderen? Tot inspiratie komen? Met een goed gevoel naar huis gaan? Die extra kilometer die je ervoor moet rijden, zijn het écht waard.