juni 23, 2024
magazijnverlichting led

Voordelen magazijnverlichting led

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar magazijnverlichting led. Heb je je wel eens afgevraagd waarom? Dit heeft te maken met het grote aantal voordelen. Je hebt namelijk te maken met een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%. Maar ook heb je een hogere besparing omdat slimme verlichting zo mogelijk wordt gemaakt.

 Er is ook sprake van besparing op onderhoud door de langere levensduur. De productiviteit en de concentratie op de werkvloer zal ook verbeterd worden en daar heeft iedereen dus ook echt wat aan!

Kies ook voor magazijnverlichting led

Door de vele voordelen, is het bijna vanzelfsprekend dat iedereen kiest voor magazijnverlichting led. Je kunt namelijk maar beter TL vervangen door LED en dan kan er veel bespaard worden op de energiekosten, maar ook op onderhoud van je magazijn. Door de verlichting te vervangen, kies je voor een veilige werkomgeving en zo bevorder je ook de productiviteit. Het grote voordeel is dat de verlichting geen schadelijke stoffen bevat. Dit zal ook bijdragen aan verlaging van het ziekteverzuim.

 Zoals je kunt zien heb je alleen maar voordelen wanneer je zelf ook voor de overstap gaat kiezen. Er zijn dan wel diverse opties die je kunt overwegen, zo kun je bijvoorbeeld de armaturen helemaal vervangen door nieuwe armaturen. Maar je moet hierbij wel rekening houden met een langere terugverdientijd. Maar je kunt ook bestaande armaturen renoveren of ombouwen.