juni 24, 2024

Wat is loopbaancoaching bij Loopbaanpoort

Loopbaancoaching bij Loopbaanpoort is persoonlijke begeleiding door loopbaan coaches die je helpen om ervoor te zorgen dat je met plezier werkt op de plaats waar je je thuis voelt. De loopbaan coaches bij Loopbaanpoort hebben de benodigde expertise en jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar passend werk. Loopbaanpoort biedt persoonlijke begeleiding bij vragen over de ontwikkeling van je loopbaan. Met een landelijk netwerk van professionals kun je in heel Nederland terecht voor persoonlijke begeleiding naar passend werk. De professionals van Loopbaanpoort begeleiden onder andere mensen:

·         Die vastlopen in hun huidige baan,

·         Die op zoek zijn naar passend werk,

·         Die net hun studie hebben afgerond en niet goed weten welke kant ze op willen

·         Die willen starten als ondernemer of zzp’er

Professionele loopbaancoach in Utrecht

Loopbaancoaching Utrecht zorgt voor professionele begeleiding op het moment dat je vastloopt in je huidige loopbaan. Je kunt hier ook terecht wanneer je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière. Ook bij (gedwongen) ontslag kun je met begeleiding van een loopbaancoach inzicht krijgen in jouw persoonlijke mogelijkheden. Daarnaast kan een loopbaan coach worden ingezet bij vragen over scholing. Een loopbaan coach geeft ondersteuning bij het richting geven aan je loopbaan. Dat wordt gedaan door te helpen om inzicht te krijgen in wat je wilt en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Er wordt bekeken welke vaardigheden er aanwezig zijn en welke vaardigheden uitgebreid kunnen worden zodat je je doel kunnen bereiken.

Wanneer ben je toe aan loopbaancoaching?

Zoals gezegd kun je voor loopbaancoaching terecht wanneer je vastloopt in je huidige baan. Maar ook wanneer je met tegenzin naar je werk gaat kun je met begeleiding van een loopbaancoach ervoor zorgen dat je weer met plezier aan het werk gaat, eventueel in een andere baan. Heb je het idee dat er bij je huidige baan geen gebruik wordt gemaakt van je talenten of heb je problemen met je leidinggevende? Wil je meer halen uit je huidige functie of doorgroeien naar een andere functie? Ook dan kan een loopbaan coach je helpen. Met behulp van een loopbaan coach krijg je inzicht in wat je werkelijk wilt in je werkzame leven. Wanneer je een leuke en passende baan hebt ga je met plezier naar je werk en krijg je meer energie. Ook in je privéleven!