mei 25, 2024

Weer aan de slag na langdurige afwezigheid

Wanneer je langdurig ziek bent geweest, kun je niet altijd weer bij je eigen bedrijf in dezelfde functie aan de slag. Je begint dan met een re-integratie traject. Er zijn twee varianten van zo’n traject, welke spoor 1 en spoor 2 heten. Bij een re-integratie spoor 1 traject ga je wel bij je oorspronkelijke bedrijf aan de slag, maar in een nieuwe functie. Bij een re-integratie spoor 2 traject wordt gericht op herplaatsing bij een ander bedrijf. Hoe dan ook is het doel van een re-integratie traject dat jij op een plek komt in een functie waar je goed past. Je kunt hier meer over vinden op reintegratietweedespoor.nl.

Met persoonlijke aandacht

Op reintegratietweedespoor.nl kun je voor een spoor 2 traject terecht. Dit bedrijf ondersteunt jouw traject op zoek naar een passende functie in een nieuw bedrijf. Er wordt persoonlijke aandacht aan je gegeven, zodat jouw passie en drive gevonden wordt. Je komt er samen met je begeleider achter waar jij energie van krijgt, waar jij rust in vindt en waar je passie en ambities liggen. Met deze informatie kun je gericht op zoek naar een passende nieuwe werkomgeving. De mensen van reintegratietweedespoor.nl hebben jarenlange ervaring op het gebied van spoor 2 trajecten.

Voordelen van reintegratietweedespoor.nl

Een persoonlijke aanpak staat centraal. Elke twee weken zal je een afspraak met je begeleider hebben op een locatie bij jou in de buurt. Je krijgt toegang tot de vacaturezoekmachine van reintegratietweedespoor.nl en ondersteuning in je WIA-aanvraag en tijdens je UWV bezoek. Bij het bedrijf staan daadkracht, snelheid en duidelijkheid centraal. Vraag vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan om meer te weten over het tweede spoor traject van reintegratietweedespoor.nl.