juli 22, 2024

Wie kan zorgen dat de inbraakbeveiliging van uw bedrijf geoptimaliseerd wordt?

De brandweer liet ons onlangs weten dat zij voor ons een inbraaktest konden doen. Zij vertelde namelijk dat er heel veel mensen waren die dachten dat hun pand heel goed beveiligd was, maar waar je in de praktijk zo binnen kon dringen. Dat was iets waar wij heel erg van opkeken want een beetje bedrijf weet waar haar zwakke punten liggen wanneer het gaat over de inbraakbeveiliging van je bedrijf. Ik vond het daarom een goed punt om eens naar te gaan kijken en ik heb toen de brandweer gevraagd om de inbraakbeveiliging van ons bedrijf te testen. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij de juiste maatregelen zouden treffen wanneer zou blijken dat de inbraakbeveiliging van ons bedrijf niet goed zou zijn. Wij hebben daarom een mannetje van de brandweer laten komen en hij kreeg de opdracht om het meest waardevolle uit ons pand te stelen. Wij hadden zelf niet eens goed in de gaten wat dat zou kunnen zijn, maar wij hebben gemerkt dat deze man binnen de kortst mogelijke keren binnen was en dat hij meteen naar de plek wist te lopen waar de kluis zat en deze ook al heel snel open had. Wij schrokken heel erg dat de inbraakbeveiliging van ons bedrijf zo slecht was want wij meenden echt dat wij een goed beveiligd pand hadden. Dieven zijn vandaag de dag echter ook niet meer van gisteren en zij weten ook heel goed wat zij moeten doen om beveiligingen te omzeilen. Wij hebben daarom gekeken of het ook mogelijk was om te zorgen dat wij een bedrijf de inbraakbeveiliging van ons bedrijf konden laten verbeteren want dit schreeuwde om een interventie. Wij zijn toen gaan kijken wie wij konden vragen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van VDF-Inbraakbeveiliging.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom blij dat ik hier op de site ben gaan kijken.

De inbraakbeveiliging van ons bedrijf is nu sterk verbeterd

Toen wij met deze mensen over de inbraakbeveiliging van ons bedrijf gingen praten, hebben wij tee horen gekregen dat er heel veel goede opties waren om de inbraakbeveiliging van ons bedrijf sterk te verbeteren. De mensen van deze site hebben ook goed met ons mee kunnen denken over hoe wij deze klus moesten aanpakken en wij hebben gemerkt dat de kosten ook heel erg mee zouden vallen. Genoeg reden dus om dankbaar te zijn dat wij deze mensen gevonden hebben want zonder hun hulp hadden wij de inbraakbeveiliging van ons bedrijf nooit zo goed op orde kunnen krijgen.

Wilt u ook advies inwinnen bij deze mensen?

Mocht u ook graag advies willen inwinnen bij deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar de site VDF-Inbraakbeveiliging.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact opnemen om een afspraak te maken zodat u uw pand kunt laten zien

Wij zijn blij dat wij de inbraakbeveiliging van ons bedrijf nu wel op orde hebben. Kijk ook even op deze site voor meer info.