mei 25, 2024

Een bedrijfsmakelaar in Rotterdam

Rotterdam is een grote havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa. Na de tweede wereldoorlog moest de stad opnieuw worden opgebouwd, omdat er een groot deel vernield was door bombardementen. Hierdoor staan er relatief veel moderne gebouwen in Rotterdam, wat de stad een zekere allure geeft. In Rotterdam zijn een aantal grote bedrijven gevestigd en Rotterdam heeft grote winkelcentra en wel veertien weekmarkten. Sinds 2014 is er ook een dagelijkse Markthal. 

Zo´n stad is voor een bedrijfsmakelaar Rotterdam natuurlijk een mooie plek om te opereren, met genoeg uitdagingen en afwisseling. Een bedrijfsmakelaar bemiddelt bij de verkoop, koop of verhuur van bedrijfs- en overheidspanden. Denk hierbij aan  kantoren, winkels, hotels en parkeerplaatsen, maar ook aan ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen. Daarnaast kan een bedrijfsmakelaar zich ook richten op de grondmarkt. In een grote stad als Rotterdam is grond schaars.

Molenaar Bedrijfshuisvesting

Aan de Coolhaven in Rotterdam is Molenaar Bedrijfshuisvesting gehuisvest, een multidisciplinaire bedrijfsmakelaar, in 2009 opgericht door de heer Pieter A. Molenaar. Zij richten zich vooral op commerciële vastgoedondernemingen, particuliere vastgoedeigenaren en overheden, maar zij bieden ook hun diensten aan bij heronderhandelingen. Verder kan je deze bedrijfsmakelaar inschakelen bij aanhuur, aankoop, verhuur, verkoop, beleggingen en taxaties. 

Hun kennis en ervaring bevordert bij het vinden van oplossingen. Het marktsegment waarin zij zich veelal begeven is de midden- en groot zakelijke ondernemingen en instellingen. Hierbij vinden ze het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met de klant. Molenaar Bedrijfshuisvesting is aangesloten bij het NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Dit waarborgt deskundigheid en kennis van de lokale markt. Bezoek hun website hier en bekijk hun brede aanbod.