juli 22, 2024
neopreen kabel

Waar kan een neopreen kabel op worden toegepast

Een neopreen kabel is een stevig draad wat is gemaakt van rubber. Of beter gezegd, synthetisch rubber. Dit rubber wordt niet alleen in draden gebruikt, maar ook in andere producten zoals in verpakkingen, isolatiematerialen en handschoenen. Voordeel van dit materiaal is dat het tegen een stootje kan. Ook de weersomstandigheden kunnen er niet voor zorgen dat dit draad stuk gaat. Dit materiaal is dan ook uitermate geschikt om als elektriciteitskabel gebruikt te worden om in de grond te leggen. Water en olie kunnen hier geen invloed op hebben. Bovendien is dit draad erg flexibel en kan tegen een stootje. 

neopreen kabel

Hier kan je een neopreen kabel kopen

De neopreen kabel zijn er in diverse uitvoeringen. Afhankelijk waarvoor het gebruikt gaat worden is er wel een passende kabel voor te vinden. Bij Lapp Benelux B.V. zijn deze speciale kabels te bestellen. Enkele voorbeelden van het assortiment zijn:

  • Flexibele kabels
  • Hittebestendige kabels
  • UV-bestendige kabels
  • Waterbestendige kabels

In de catalogus, welke online te zien is, staan heel veel verschillende soorten kabels, connectoren en andere artikelen. Per product staat er een uitgebreide omschrijving bij en een duidelijke foto. Om het wat makkelijker te maken is er een categorie menu waarin makkelijk naar een bepaald product gezocht kan worden. Hiervoor hoef je slechts een paar zoektermen in te vullen en het product waarna gezocht wordt komt in beeld. Let er op dat in de Cable-Finder meer dan 8000 artikelnummers staan. Dit zijn artikelen die je hier bij Lapp kunt bestellen, echter worden deze kabels alleen maar per meter verkocht.