mei 25, 2024

G4S Zaandam

G4S Trainingslocatie Zaandam

G4S Safety Solutions heeft diverse trainingslocaties verspreid door het land. Grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is. Een van de vestigingen is G4S Zaandam.

Diverse trainingen zoals BHV en EHBO

De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer bereikbaar en je kunt er voor diverse trainingen terecht. Er worden met name veel trainingen gegeven op het gebied van veiligheidstrainingen voor BHV en EHBO. Als je er interesse in hebt kun je het beste op website van G4S eerst lezen waar de trainingen inhoudelijk voor staan. Kom je er zelf niet helemaal uit dan kun je altijd eerst informatie inwinnen.

Alle informatie vind je op de website

Op de website staan de diverse trainingen die gegeven worden in Zaandam vermeld. Je vindt er ook de cursusdata, de tijden en de kosten voor de cursussen zodat je weet waar je aan toe bent.

Locatie ingericht zoals de beroepspraktijk De trainingslocatie in Zaandam is dermate ingericht dat je kunt oefenen in de praktijk. Je krijgt er te maken met situaties die zich mogelijk zouden kunnen voordoen op je werk zodat je leert hoe je er het beste mee om kunt gaan en de veiligheid kunt bewaken en bewaren. Op deze trainingslocatie kun je veilig oefenen en zijn gebouwen en locaties gemaakt zoals in de praktijk. Denk hierbij aan een kantoor, een ziekenhuis of winkel. Zo leer je het meeste van de oefeningen en weet je na het volgen van de training goed hoe je dient te handelen in het geval van calamiteiten.