mei 25, 2024
Online marketing bureau voor SEO

Online marketing bureau

In zee met een online marketing bureau

Afgelopen winter werd mijn contract bij mijn toenmalige werkgever, niet verlengd. Ik heb lang gezocht, maar kon geen andere baan vinden die goed bij me paste. Daarom besloten om niet meer voor een baas te gaan werken, maar in plaats daarvan een eigen bedrijfje te beginnen. En omdat ik altijd al een stille droom had om “iets” met kinderkleding te gaan doen, werd het al snel duidelijk dat het een kinderkledingwebwinkel moest gaan worden. Precies wat me op het lijf was geschreven. Maar toen? Eerst geprobeerd om zelf een webshop te bouwen. Na enige pogingen werd me al snel duidelijk, dat het erg lastig en ingewikkeld was om dit zelf op een professionele wijze te doen. Ik liep tegen zoveel zaken aan, die me niet lukten. Toen maar wat gaan rondkijken op het internet. En uiteindelijk bleek het verstandig te zijn, om een online marketing bureau in te schakelen. Ik heb gekozen voor “JG Webmarketing” en achteraf was dat een schot in de roos.

Online marketing bureau JG WebmarketingHoe ging het in zijn werk?

Eerst contact opgenomen voor een vrijblijvend advies. Dit, omdat ik graag heel duidelijk wilde hebben, wat het bureau voor mij kon betekenen. Ik had namelijk al wel enig idee, over hoe mijn huisstijl eruit moest zien. Ook wist ik tot welke maat ik kinderkleding wilde verkopen en welke merken het zouden gaan worden. Over de prijsklasse van de kleding had ik ook zo mijn wensen. Dit alles op tafel gelegd, en wat bleek: “JG Webmarketing” kon een complete webshop voor mij maken. Die heel goed paste bij het concept wat ik in mijn hoofd had. We hebben gebrainstormd over mijn eigen smaak, wat betreft de huisstijl, en die is helemaal geworden zoals ik hem in mijn hoofd had.

Vervolgens

Naast het maken van de webshop ben ik erg goed geholpen bij het gebruik van sociale media. Dit, omdat het eigenlijk vrijwel onmogelijk is, om online te werken zonder deze middelen. Ook bleek het heel belangrijk te zijn, voor mijn klantenbinding. Zo maak ik nu gebruik van Facebook, waarvan het design is ontworpen door het bureau. En ben ik inmiddels goed thuis in het werken met Instagram en Pinterest. Dankzij de goede teksten, sta ik erg hoog in de diverse zoekmachines. Ik mag dan ook met recht beweren, dat het inschakelen van een online marketing bureau, beslist een goede investering was in mijn bedrijf!