mei 25, 2024
Postma Kunststof Tanks

Postma Kunststof Tanks helpt mij altijd erg goed

 Postma Kunststof TanksPostma Kunststof Tanks is echt een aanrader als je net als ik werkzaam bent in de bouw. Ongeveer een jaar geleden heb ik voor het eerst een aankoop bij hen gedaan en sindsdien leveren zij mij altijd verschillende soorten Septic Tanks. Een tijd terug ben ik op zoek gegaan naar een variant hierop, namelijk een vetafscheider. Ik ben namelijk een nieuwe onderneming begonnen waarbij veel wordt gefrituurd. Dit vet kun je niet zomaar in het riool lozen en zul je moeten scheiden. Hiervan had ik zelf geen flauw idee tot ik mij in ging lezen in alle juridische zaken. Gelukkig wist ik op dat moment al dat ik een goede leverancier kende om mij hierbij te helpen.

Mijn ervaring met Postma Kunststof Tanks

Postma Kunststof Tanks

Toen ik bij Postma Kunststof Tanks informatie aan ging vragen over deze Septic Tank werd ik wederom onwijs vriendelijk geholpen. De man die mij te woord stond had duidelijk kennis van zaken en kon mij precies vertellen hoe alles in elkaar zat. Daarnaast heeft hij mij ook geholpen met het maken van een berekening. Het is namelijk fijn om vooraf te weten hoeveel je ongeveer moet scheiden van elkaar. Toen wij dit allemaal duidelijk hadden, heb ik direct een offerte bij hem aangevraagd.

Nog even geduld

Het fijne aan Postma Kunststof Tanks is dat dat zij heel erg transparant en snel zijn. Binnen een aantal dagen werd ik al teruggebeld om de kosten te bespreken. Dit bleek heel erg mee te vallen, dus je snapt dat ik ook direct heb toegezegd. Een aantal weken later werden de onderdelen geleverd en kon ik aan de slag met de installatie. Dit heb ik laten doen door een gespecialiseerde klusjesman en ook hij heeft goed werk geleverd. Ik ben onwijs tevreden met het eindresultaat en kan niet wachten tot de opening van mijn cafetaria!