juli 22, 2024
PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken voor een hele goede prijs

PVC tape bedrukkenPVC tape bedrukken is een hele goede optie wanneer jij jouw verpakkingen meer wilt  personaliseren. Zelf heb ik hiervoor gekozen, omdat het goedkoper is dan iets op dozen laten drukken. Dit komt voornamelijk doordat ik heel veel verschillende formaten kartonnen doosjes gebruik en het tape kan ik op elke afmeting gebruiken. Op dit idee ben ik gekomen doordat ik zelf een pakketje binnen kreeg met dit erop. Toen ik het zag vroeg ik mij direct af waarom ik hier zelf nog niet aan had gedacht. Diezelfde middag ben ik gaan zoeken naar een onderneming die mij hierbij zou kunnen helpen. Een goede leverancier is fijn om te hebben, want daardoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt en het op tijd ontvangt. 

Het mooiste PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken

Mijn PVC tape bedrukken laat ik inmiddels alweer een flinke tijd doen door Bedruketapefabriek.nl. Toen ik ging zoeken naar de mogelijkheden kwam ik op hun website terecht en dit sprak me direct erg aan. Er was namelijk veel informatie te vinden over hun werkwijze en dit vind ik zelf altijd prettig om te weten. Daarnaast stond er ook een uitgebreide uitleg bij over de verschillende kosten, waardoor het voor mij meteen duidelijk was waar ik aan toe was. Je moet de eerste keer namelijk betalen voor de cliche. Dit is eigenlijk hetzelfde als een stempel en kan meerdere keren gebruikt worden.

Een tip van mij

Inmiddels heb ik mijn PVC tape laten bedrukken en het is ongelofelijk mooi geworden. Ik gebruik het sinds die tijd erg graag en krijg er ook leuke reacties op van mijn klanten. Dat is fijn, want daardoor weet ik dat ik een goede keuze heb gemaakt. Mocht jij zelf ook een zelfstandig ondernemer zijn met een webshop, dan kan ik dit jou zeker aanraden. Vrijwel alles is mogelijk, dus aan al jouw wensen kan voldaan worden!