mei 25, 2024
Virusscanner macOS

Virusscanner macOS om jouw laptop veilig te maken

Laatst heb ik een hele fijne Virusscanner macOS gevonden die ik op mijn laptop heb gezet. Al een tijdje was ik daar naar opzoek. Het was best lastig om een goede te vinden. Als jij voor zoveel geld een laptop aanschaft, dan moet jij hem ook goed beveiligen. Investeren in een goed programma raad ik daarom ook zeker aan. Zelf ben ik online opzoek gegaan naar verschillende programma’s. Ik was blij om te merken dat er veel te vinden was op het internet erover. Na veel zoeken kwam ik op een hele fijne website terecht waar allemaal verschillende soorten versies met elkaar vergeleken werden.

Mac

Kies ook voor de beste Virusscanner macOS

Op de website zag dat de ene Virusscanner macOS beter is dan de andere. Er werden wel zeven verschillende programma’s met elkaar vergeleken. Alle informatie die relevant is om te weten, staat in een handige tabel. Zo kun jij gelijk zien waar hij wel en niet aan voldoet. Er zitten kleine verschillen tussen, dus jij moet je er echt in gaan verdiepen. Elke heeft weer zijn voor en nadelen. Kies daarom niet zomaar, maar lees alles goed door. Uiteindelijk twijfelde ik tussen twee verschillende versies.

Mac

Welke versie ga ik kiezen?

De Virusscanner macOS Intego Mac Premium Bundle lijkt mij het beste. Toch leek de AVG Antivirus voor Mac mij ook wel interessant. Dat kwam omdat bij de laatste er een vierentwintig uur service is. Mocht ik problemen krijgen, dan kan ik hen dag en nacht bereiken. Zeker omdat ik zoveel reis en steeds in andere werelddelen ben, is dat wel handig. Na veel wikken en wegen ben ik uiteindelijk voor de Intego Mac Premium Bundle gegaan. Ik ben erg blij dat ik deze fijne en overzichtelijke vergelijkingswebsite heb gevonden. Dat heeft mij echt geholpen met het maken van een keuze.